Det siger tidligere elever ...

Navn: Marius, Amager (Kørekort i maj 2023)

Skriver: Begynd hos Jan istedet
Her i sommers begyndte jeg mit kørekort-forløb hos en anden køreskole med en estimeret tid på 3-4 måneder og for kun 10.000kr. Hvilket på papir jo er en skide god handel i min optik, men i praksis var det dog en helt anden sag. Doven kørelære som man skulle skrive til 3-4 gange på en uge for så at få en tid ugen efter, glemte aftaler og havde gevaldige forsinkelser til køretimerne (45 min i allerværste tilfælde dog). Beslutter mig ret tidligt for at skifte, da dette simpelthen var for useriøst. Så når jeg 6 måneder efter holdstart står med stempel fra glatbanen så skriver jeg til køreskolen om at jeg vil skifte.
Jeg ender med at skifte over til Jan selvom han egentligt ikke har super meget tid, men efter at have hørt min historie alligevel tager mig ind. Efter første køretime med ham finder vi dog begge ud af at jeg mangler en del og skal lære at køre bil fra start igen, da tidligere kørelærer egentligt bare sad på mobilen og lod mig køre. Han var faktisk skræmt med god grund, da jeg aldrig havde fået fortalt hvad et minusgrønt signal var.
Jans undervisning var dog af helt anden kaliber og med hans dybdegående og relevante forklaring til hvert spørgsmål, dyb motorteknisk viden og samtidig aktiv feedback på min kørsel endte jeg med at komme igennem køreprøven hos Jan i første hug. Udover den usædvaneligt fantastiske undervisning så kom han også med super mange gode fifs til ude på gaden, som jeg tager stor brug af idag. Alt i alt kan jeg ikke andet end at anbefale Jan til alle, super dygtig og pisse flink.

Navn: Julius, Amager (Kørekort i februar 2023)

Skriver: Super god køreskole
Super god køreskole, Jan er meget venlig og dygtig til at vejlede og undervise. Både i teoretisk og praktisk undervisning. Jeg kan virkelig godt anbefale JAPI Trafikskole.

Navn: Sally, Amager (Kørekort i november 2022)

Skriver: Kan varmt anbefales!
Fantastisk køreundervisning, bestod både teoriprøve og praktisk prøve i første omgang. Jan er en fagligt dygtig kørelærer, som har været god til at tilrettelægge sin undervisning, så der har været en konstant progression i mine køreevner. Kan varmt anbefale JAPI Trafikskole!

Navn: Mads, Amager (Kørekort i juli 2022)

Skriver: Helt igennem fantastisk oplevelse hos Jan!
Det har været en stor fornøjelse at tage kørekort hos Jan! Det lykkedes mig både at bestå teori og køreprøven i første forsøg med hans hjælp, så jeg kunne ikke være gladere for at tage kørekort hos ham. Jan er en meget stille og rolig, venlig og utrolig dygtig kørelærer! Man føler sig meget tryg under hans vejledning. Han vil rigtig gerne lære én at køre, og man bliver først sendt til prøve, når han ved, at man er klar. Rigtig god oplevelse og stor anbefaling herfra!

Navn: Jesper, Ørestad (Kørekort i maj 2022)

Skriver: Glimrende Kørelærer
Har netop bestået og må sige at hele forløbet har været rigtigt fint! Jan er yderst kompetent og opmærksom. Skønt han, som andre, har mange elever, er han god til at huske hvad der volder dig problemer og lige skal trænes lidt mere. En gennemgribende god lærer som både gør sig forståelig i teoritimerne såvel som i det praktiske. Er bestemt glad for mit valg!

Navn: Jens, Amager (Kørekort i marts 2022)

Skriver: Et sikkert valg
Jan er super kompetent, systematisk, pålidelig og behageligt at køre med. Det er svært at forestille sig hvordan man skulle blive klædt bedre på til at begå sig i trafikken end man blir det hos JAPI Trafikskole. Jeg er ihvertfald tryg ved at begive mig ud i trafikken på egen hånd nu mit kørekort er i hus. Der findes meget humbug og substandard køreskolevirksomhed i København men JAPI Køreskole er ikke blandt dem. Et sikkert valg.

Navn: Phillip, Amager (Kørekort i september 2020)

Skriver: Virkelig dygtig og engageret køreskole
Jan er en utrolig dygtig kørelærer som guider en igennem hele forløbet. Jeg følte aldrig at jeg stod og ikke vidste hvad der skulle ske. Så alt i alt en fremragende oplevelse, som resulterede i at jer Bedsted begge prøver første gang.

Navn: Malou, Amager (Kørekort i juli 2021)

Skriver: Jeg kan klart anbefale JAPI
Jeg kan klart anbefale JAPI Trafikskole. Jeg selv havde Jan som kørelærer som både er en meget ordentlig og tålmodig mand. Han sørger altid for et trygt og hyggeligt miljø, hvilket gjorde køreturene behagelige. Han er meget engageret i sit arbejde, og man kan virkelig mærke han er der for sine elever. Man føler sig velkommen og set. Han er pålidelig, og er hurtig tilbagevendende på spørgsmål.
Varmeste anbefalinger til køreskolen og Jan!

Navn: Kristian, Amager (Kørekort i september 2020)

Skriver: Bedste bud på en køreskole på Amager
Kan helt klart anbefale JAPI Trafikskole til folk, der leder efter et godt og fleksibelt sted at tage kørekort.
Først og fremmest er undervisningen i top klasse. Havde selv lidt problemer i starten, men han er super til at forklare ting - om det var manglende orienteringer eller en haltende parallelparkering. Fik selv anbefalet køreskolen af en sagkyndig i politiet, der fortalte, at Jan var det bedste bud på en kørelærer på Amager. Derudover er Jan en helt i gennem fantastisk person, der er super flink og god at snakke med. Så det er bare med at få tilmeldt sig :)

Navn: Laura, Amager (Kørekort i november 2020)

Skriver: Jeg kan helt sikkert anbefale JAPI
Jeg kan helt sikkert anbefale JAPI Trafikskole! Jeg skiftede selv til JAPI trafikskole efter et mindre godt forløb på en anden køreskole. Jeg var så heldig at komme ud og kører med Jan, som er utrolig god til at lære fra sig og altid gør turen til noget hyggeligt! Det resulteret i jeg fik kortet i første forsøg!!!

Navn: Forældre, Amager (Kørekort i november 2020)

Skriver: Overskrift
Vi kan på det varmeste anbefale Japi Trafikskole. Vores ældste tog sit kørekort hos topprofessionelle kørelærer Jan ved Japi Trafikskole for år tilbage, efter et mindre heldigt forløb på en anden stor køreskole på Amager - og i dag har vores mellemste dreng fået taget sit i ét hug under Jans kyndige vejledning. TAK! Vi må sige, at vi er mere end tilfredse med Japi Trafikskole. Her bliver der virkelig undervist i teori og praksis på en pædagogisk og målrettet måde. Aldrig behøver du at bekymre dig, for Jan har styr på alt hele vejen. Japi Trafikskole er ikke som mange af de store køreskoler; pengemaskiner. På Japi Trafikskole får du den bedste undervisning og vejledning, og derfor ved vi allerede godt, hvor vores tredje barn skal tage sit kørekort, når den tid kommer.

Navn: Lily Li, Amager (Kørekort i oktober 2020)

Skriver: Bestod køreprøven ved første forsøg!
Jan er en virkelig god kørelærer. Han er tålmodig og forstående, mens han underviser og det vigtigste er at han gør alt hvad han kan for at du består køreprøven. En ansvarlig og utrolig klog lærer - han får min højeste anbefaling!

Navn: Casper, Amager (Kørekort i september 2020)

Skriver: Super
En super anbefaling herfra! Jan er en omhyggelig og dygtig kørelærer, som har en oprigtig interesse i at få sine elever så godt som muligt igennem forløbet henimod et kørekort. Det må blive 5 stjerner!

Navn: Victor, Amager (Kørekort i september 2020)

Skriver: Amagers bedste køreskole.
Jan er en rigtig god kørelærer. Han er god til at lære fra sig, og ønsker det bedste for alle sine elever. Jeg kan helt klart anbefale Japi Trafikskole. 10/10

Navn: Forældre, Amager (Kørekort i august 2020)

Skriver: Fantastisk køreskole - respekt om eleven, godt humør, og fleksibel tilgang til placering af timer. Vores datter var tryg og glad, og bestod både teori og praktik i første forsøg. Stor ros til Jan for at gøre det til en god oplevelse at tage kørekort.

Navn: Kathrine, Amager (Kørekort i maj 2020)

Skriver: Jeg anbefaler klart JAPI trafikskole!
Jeg har taget mit kørekort hos JAPI trafikskole og bestod i første forsøg, både teori og praktisk prøve. Jeg fik fornøjelsen af at få Jan som min kørelærer, og jeg har ikke fortrudt på et eneste tidspunkt. Jan er en dygtig, hyggelig og fleksibel lærer hvilket gjorde at alle timerne var hyggelige, lærerige og man følte sig tryg i bilen. Jeg anbefaler klart JAPI trafikskole!

Navn: Anna, Amager (Kørekort i januar 2020)

Skriver: Kan klart anbefale Japi trafikskole! Jan er dygtig og tålmodig og sørger får man er fuldstændig klar til prøven. Min søster og jeg bestod begge første gang.

Navn: Lars, Amager (Kørekort i september 2019)

Skriver: Jeg havde et rigtigt godt forløb hos Jan, som jeg havde fået anbefalet af en anden kørelærer. Han er en behagelig og tålmodig person, og nem at komme i kontakt med, når der skulle planlægges køretimer etc.. Selve forløbet var godt tilrettelagt, så rækkefølgen af de ting man var igennem, passede med at man var klar til det næste trin. Alt i alt en rigtig behagelig oplevelse.

Navn: Anna, Amager (Kørekort i september 2019)

Skriver: Fleksibel og fuld af overskud. Jeg vil til enhver tid anbefale JAPI Trafikskole. Jan er en r i g t i g dygtig og tålmodig kørelærer, som tager sig tid til at forklare, hvad man skal gøre, og hvad man kan gøre bedre. Han er helt nede på jorden og er fuld af overskud. Jan har gennem hele forløbet været meget fleksibel ift. planlægning af køretimer, selvom skole og andre ting også skulle passes. Jeg følte mig hurtigt tryg i hans selskab, og han lærer fra sig på en rigtig god måde. Han får hermed de bedste anbefalinger.

Navn: Forældre, Amager (Kørekort i juli 2019)

Skriver: Top professionel, seriøs kørestole der har fuldstændig styr på hele forløbet!! Jeg lod mig friste af en billig pakke løsning hos en anden lokal kørestole og følte mig i den grad misledt .. man kunne ikke komme med en plan for forløbet, og køretimerne blev lagt på som det passede kørelæreren, som også sendte upassende beskeder til min datter, det hele kulminerede og vi var nødsaget til at finde en anden kørelærer der kunne samle op på vores datter. Her blev vi mødt af top proffesionelle Jan som efter dialog og første køretime med vores datter havde en plan et ca antal timer samt dato klar for køreprøve. Alt forløb som Jan bedømte og vores datter bestod i første hug. Så taknemmelig for det forløb der mødte os hos Japi kørestole .. igen 1000 tak !!!!

Navn: Daniel, Amager (Kørekort i november 2018)

Skriver: Jan er den bedste kørelærer man kunne ønske sig! Ekstrem rolig og flink, og er rigtig god til at lave teoriundervisning samt køretimerne! Kan helt klart anbefale Jan!

Navn: Oliver, Amager (Kørekort i juni 2018)

Skriver: Personlig og professionel. Vi vil på det allervarmeste anbefale JAPI Trafikskole til enhver, der ønsker at tage et kørekort. Kørelærer Jan Langkjær Hansen ved JAPI Trafikskole tog vores ældste dreng under sine kyndige kørelærevinger efter et kedeligt og meget uprofessionelt forløb i en anden stor køreskole på Amager. Med kørelærer Jan Langkjær Hansen ved JAPI Trafikskole ved roret, fik vores ældste søn den bedste og mest optimale vejledning og køreundervisning, og der gik ikke længe, før vores søn fik sit kørekort i hus. JAPI Trafikskole er personlig og professionel. Vi er ikke længere i tvivl om, hvor pengene skal lægges, når vores 2 andre børn, skal begynde at tage kørekort. Vi er glade og taknemmelige for at have fundet en køreskole, der arbejder ærligt, serviceminded og professionelt.

Navn: Oliver, Amager (Fik kørekort i maj 2018)

Skriver: Fantastisk køreskole og kørelærer. Kan varmt anbefales

Navn: Tonni, Amager (Generhvervelse i juni 2017)

Skriver: Jan er en fantastisk kørerlære. Han har styr på ale faldgrupper og hvad enten du er nybegynder eller generhverver, så hjælper han dig sikkert i gennem. Han kan kun få de varmeste anbefalinger herfra.

Navn: Anja, Amager (Generhvervelse i maj 2017)

Skriver: Generhvervelse. Super forløb hos Jan. Følte at jeg var i centrum og jan var så god til at forklare og berolige en voksen generhverver. Tak

Navn: Laura, Amager (Fik kørekort i oktober 2016)

Skriver: Kan klart anbefales.
Virkelig en rigtig god køreskole! Super undervisning og kørsel med Jan! Man bliver virkelig godt klædt på til prøverne.

Navn: Martin, Amager Strand (Fik kørekort i september 2016)

Skriver: En rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale JAPI Trafikskole. Forløbet har været præget af professionalisme og grundighed. Jan kommer rigtig godt rundt i alt teori og udnytter køretimerne fuldt ud til ens fordel. Han ser hurtig ens svagheder og hjælpe en på rette vej. Både til teori- og praktiskprøve har jeg følt mig yderst velforberedt. Jan er professionel, grunding og umådelig flink. Foruden dette har jeg følt en stor fleksibilitet fra hans side. Jeg kan kun give JAPI Trafikskole mine varmeste anbefalinger.

Navn: Simon, Amager (Fik kørekort i juli 2016)

Skriver: Super god køreskole
Mit forløb hos JAPI Trafikskole har været super godt og Jan har været en rigtig god, tålmodig og hyggelig kørelærer, som gør at man føler sig i trygge hænder, når man skal på vejene de første gange. Jeg var i den situation, at jeg havde brug for kortet inden en bestemt dato og Jan var meget god til at få mig igennem systemet så dette kunne nås. JAPI Trafikskole kan helt klart anbefales!

Navn: Jonathan, Tårnby (Fik kørekort i april 2016)

Skriver: Mit forløb på Japi-kørerskole har været ubeklagelig, fleksibel i forhold til tider, opsamlingssted osv. Jan er meget dybdegående, og stræber efter at du ikke kun kan stoffet men også forstår det, hvilket er virkelig godt længere hen. Hos Jan kommer du hurtigt igennem forløbet, som god bilist, og med hurtig bestilling af de forskellige prøver. Kan kun anbefale Japi-kørerskole

Navn: Ambrosia, Frederiksberg (Fik kørekort i februar 2016)

Skriver: Fremragende køreskole og kørelærer.
Jeg vil gerne anbefale (Jan) JAPI Køreskole til alle. Jeg bor på frederikberg, og fortryder bestemt ikke at have taget kørekortet ude på Amager. Det har været det hele værd! Jeg bestod teori- og køreprøve første gang, og synes hele forløbet var yderst godt! Hos jan er ingen spørgsmål dumme og han sikrer sig altid at man forstår det han forklarer. Han er tålmodig, venlig og hyggelig at køre med. Der er fleksible køretider og mødesteder. I forhold til teori undervisningen har jeg heller ikke noget at sætte en finger på. Alt i alt har det været et fantastisk forløb, og kan ikke sige noget dårligt!

Navn: Tobias, Kastrup (Fik kørekort i december 2015)

Skriver: Jeg har været meget glad for at have Jan som min kørelærer. Jan er super flink, og det har altid været sjovt at køre med ham. Lige fra første tur i bilen var Jan god til at guide mig, og efter de første par ture kunne jeg mærke, at jeg forbedrede mig hurtigt, hvilket var præcis, som Jan havde forudsagt. En anden ting, som jeg var rigtig glad for, var Jans fleksibilitet i forhold til at finde tidspunkter at køre på. Jeg havde en meget travl periode, da jeg tog mit kørekort, men alligevel lykkedes det at finde tidspunkter at køre på, uden at det gik for meget ud over skolen. Alt i alt kostede det mig kun 3 modulers undervisning, hvilket jeg synes, er ret imponerende. Jan er også god til at forklare principper og regler, så der er sjældent behov for gentagelser. F.eks. kan det nævnes, at bilteknikken overhovedet ikke var et problem. Alt i alt har det været et super forløb, og jeg blev meget positivt overrasket, da mange af mine klassekammerater ikke har været begejstrede for deres kørelærere andre steder. Jeg kan helt klart anbefale Jan og JAPI Trafikskole!

Navn: Egil, Ørestad, Kbh S (Fik kørekort i november 2015)

Skriver: En varm anbefaling af API Trafikskole.
Det har været en fornøjelse at være i lære hos Jan fra JAPI Trafikskole.
Fra starten var Jan ærlig om hvad jeg skulle forvente at det ville komme til at kræve af køretimer for at bestå køreprøven i København som 35 årig, så der har ikke været nogen økonomiske overraskelser. Og jeg bestod selvfølgelig både teori- og praktisk prøve i første forsøg.
Jans stil i undervisningslokalet passer godt til mig. Man kan mærke at han går op i detaljer, og der er god variation i undervisningen som gør at man ikke sidder og falder i søvn selv om undervisningen ligger sent på dagen.
I bilen er Jan god til at forklare både bilteknik og kørsel og han giver sig god tid til at forklare og svare på spørgsmål. Jeg kan ikke huske at jeg på noget tidspunkt har siddet tilbage med en følelse af, at jeg ikke har forstået hvad han har ville forklare mig.
Jeg har også sat stor pris på Jans fleksibilitet omkring køretimerne, hvilket har gjort det muligt for mig at få både familie og job til at fungere normalt mens jeg har taget kørekort. Så jeg kan med andre ord varmt anbefale Jan til alle der skal have et kørekort eller skal generhverve et.

Navn: Markus, København S (Fik kørekort i november 2015)

Skriver: Jamen altså, hvad skal man sige?
Der er en grund til at Jan har fået lutter 5-stjernede anmeldelser. Han er simpelthen så godt inde i sit stof, at han kan koncentrere sig om at være en god underviser, og dér skinner han virkelig igennem. Han formår at forklare noget, der af mange måske synes kedeligt, på en måde så det ikke bare er tåleligt, men også rent faktisk er spændende og sjovt - dét i sig selv er en præstation. Jeg bestod begge prøver første gang, og har på intet tidspunkt i forløber følt mig utryg eller overladt til mig selv. Det har været en helt igennem god oplevelse. Man kan ikke andet end at anbefale og rose Jan (Japi Trafikskole) til skyerne. Tak.

Navn: Denise, Kastrup (Fik kørekort i december 2014)

Skriver: Jeg fik mit kørekort december 2014. Det var egentlig min far der sagde at jeg skulle gå der, og da jeg fik spurgt mig rundt havde mange af mine venner/bekendte gået der, og havde kun positive ting at sige. Jeg fik Jan som kørelærer, og jeg tror ikke at jeg ville have fundet en bedre lærer! Han er rolig, hvilket giver én, en god mavefornemmelse og en vis tryghed. Jeg ELSKEDE mine køretimer og jeg glædede mig altid til næste gang vi skulle ud at køre. Efter jeg har fået kortet, savner jeg ham ved min side i bilen engang imellem, hvis man kører et sted, hvor han plejede at side ved siden af og sige "husk nu det sidespejl, Denise" :-P. Jan er god til at give ros, men er heller ikke bleg for at sige hvis der er noget man skal stramme lidt op på - dette gør også, at når man får ros, så ved man virkelig at han mener det. Jeg bestod begge mine prøver med 2 fejl i teori og meget stor ros fra den sagkyndige. Dette var noget jeg ikke havde klaret uden hjælp fra Jan. STOR ros til hans professionelle hjælp, og fremgangsmetoder.

Navn: Karina, Kastrup (Fik kørekort i juni 2014)

Skriver: Hurra for Japi køreskole (Jan). Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af min super gode kørelærer Jan. Han har været helt enormt god til at lytte til min bekymringer og ønsker undervejs i forløbet, hvilket var vigtigt for mig, da jeg har været meget nervøs før jeg startede. Jan formåede at afhjælpe dette ved at fokusere undervisningen specielt mod mine behov. Jans undervisning var altid både udfordrende og inspirerende hvilket var afgørende for at jeg følte mig sikker på mig selv, da jeg gik op til køreprøven og bestod første gang. Han finder altid tid til sine elever!!!! Desuden er Jan meget sjov og man nyder at køre bil sammen med ham :)....

Navn: Christina, København S (Fik kørekort i maj 2014)

Skriver: Jeg er super glad for at mit valg faldt på JAPI Trafikskole og Jan som min lærer. Teoriundervisning blev forklaret/vist på tavle hvilket gjorde det super overskueligt og nemt at forstå. Køretimerne var super gode og jeg følte hele tiden at jeg var i gode hænder og blev guidet hver gang jeg havde brug for det. Jeg bestod både den teoretiske og praktiske prøve i første forsøg pga. det gode forløb jeg fik.
Jeg giver JAPI Trafikskole de varmeste anbefalinger. :)

Navn: Daniel, Kastrup (Fik kørekort i april 2014)

Skriver: Jeg fik JAPI anbefalet af et par venner som kun havde positive ord omkring køreskolen. Da jeg selv kom igang med teori og kørsel, forstod jeg hvorfor de andre var så glade for det. Til mine teori timer havde jeg Charlotte, en person som formår at gøre de 3 timers teori spændende og underholdende. Yderst gennemført teori. Jan har været den perfekte kørelære. Han er meget fleksibel når det kommer til køretimer. Derudover ser han dine styrker og svagheder, og sikre sig at du får dem lært til fulde, inden du skal til den praktiske prøve. Jeg kan kun takke lærenes effektivitet for at bestå både teori og praktisk første gang.
JAPI Trafikskole - 10/10

Navn: Simone, København S (Fik kørekort i marts 2014)

Skriver: Jeg har INTET negativt at sige om Japi trafikskole! Man kan ikke få en bedre kørelærer end Jan! Jeg havde regnet med at det ville være møg kedeligt, men det var simpelthen et super forløb. Jan er så rolig og rar og har massere af humor. Han fik rystet nervøsiteten af mig og hele forløbet var bare enormt spændende og hyggeligt :-) Desuden bestod jeg teori OG den praktiske prøve i første forsøg, så han har været suveræn til sit arbejde!!! Tusinde tak for en god oplevelse :-)
Jeg kan ikke andet end at anbefale JAPI Trafikskole!
10 ud af 5 stjerner herfra ;)

Navn: Frederik og Simon, Dragør / Kastrup (Fik kørekort i januar 2014)

Skriver: Vi er 2 venner, som startede sammen hos JAPI, og fik dermed vores vennerabat. Vores teorilærer blev Charlotte, som klædte os godt på til teoriprøven, og Jan opsummerede ved kørelektionerne. Vi har begge erfaret at Jan har været yderst fleksibel med hensyn til at arrangere køretimer, selvom skole og andre aktiviteter også skulle passes. Jan har en fornuftig bil og er underholdende, han er altid glad og rar at køre med. Det har været en fornøjelse at køre med ham og han kan klart anbefales. Vi bestod begge vores teori og praktisk prøve i første forsøg.

Navn: Christoffer, København S (Fik kørekort i december 2013)

Skriver: Jeg fik JAPI Trafikskole anbefalet og valgte derfor dette sted. Super gode teoritimer der klæder dig godt på til teoriprøven - hvis du føler, at du mangler noget viden, kan du dukke op på nogle af de andre hold - gratis. Super god service. Køretimerne var rigtig behagelige og jeg fik hurtig opbygget selvtillid og et trygt forhold til at køre på rigtige veje. Vælg JAPI Trafikskole hvis du ønsker et trygt forløb, hvor du er i fokus.

Navn: Julie, Dragør (Fik kørekort i november 2013)

Skriver: Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer!
Jeg var super glad for at køre med Jan, og det gjorde ingen forskel, at det ikke var ham, jeg havde i teori (der havde jeg Charlotte, som underviser samme sted, og som også var super dygtig). Jeg vil helt klart anbefale Jan til mine venner. Jan skal have stor ros for, at han fik mig til at føle mig så sikker som muligt før min køreprøve. Jeg havde selv fået anbefalet Jan, og nu forstår jeg, hvorfor så mange af mine venner var så glad for ham! En super god kørelærer, som jeg kun kan anbefale.

Navn: Bjørn, Amager (Fik kørekort i september 2013)

Skriver: Jeg fandt Japi Trafikskole da jeg søgte efter steder med gode anmeldelser på Amager, og er bestemt ikke skuffet over mit valgt faldt der. Teori-timerne var gode, kørelektionerne var enormt gode, både læringsmæssigt men også til at opbygge den selvtillid man har brug for som ny billist og den store fokus på at man skal være en praktisk og sikker billist uden at man ender som søndags billist. Jeg følte mig meget individuelt behandlet, og det var nemt at få job og timer til at passe sammen, så kan klart anbefale Japi!

Navn: Jette, Sundby (Fik kørekort i juli 2013)

Skriver: ØNSKEKØRELÆRER
Jeg har været i gang med kørekort tre gange før på andre køreskoler - uden at gennemføre! 4. gang var lykkens gang. Jeg søgte en kørelærer som kunne "læse" mig, og håndtere min nervøsitet. Det fandt jeg hos JAPI køreskole. Jan er fuldstændig fantastisk, både som kørelærer og menneske. Han er utrolig god til at få en til at føle sig tryg og lære fra sig på en rigtig god måde. Samtidig sidder man og hygge snakker mens man kører, så det bliver afslappet. Jan er også rigtig flink til at sende mails, så man får mange vigtige informationer. Samtidig vil jeg opfordre ALLE til at købe koden til teori - DEN ER UUNDVÆRLIG når man skal terpe teori. Jeg er lykkelig for at have fået mit kørekort, men vil helt sikkert savne mine hyggelige køretimer med Jan. Jeg ville HELT sikkert give 10 stjerner hvis jeg kunne. Jeg kan med sikkerhed sige, at vil du have din kørekortuddannelse skal være en god oplevelse, skal du vælge JAPI Trafikskole. Mine varmeste anbefalinger.

Navn: Lasse, Amager (Fik kørekort i juli 2013)

Skriver: Til alle der læser denne besked, vil jeg gerne fortælle at JAPI(Jan), som jeg har kørt med er bare super! Da jeg startede var jeg i tvivl om så mange ting, men JAPI gav mig bare besked på at spørge hvis der var noget. Man kan ringe dag og nat, JAPI er der for en når man har brug for det. Jeg bestod teorien første gang med kun en fejl, jeg følte mig 100% sikker takket være JAPI. Jeg bestod også den praktiske prøve første gang, jeg var skide nærvøs, men klarede den igen grundet en trafikskole der har styr på tingene!

Navn: William, Vestamager (Fik kørekort i marts 2013)

Skriver: Jeg havde Jan i praksis og Charlotte i teori. De er begge super dygtige lærere med en god sammensætning af faglig og personlig kompetence, og humor. Jeg bestod både teori og praksis i første forsøg, hvilket underbygger lærernes effektivitet. JAPI-trafikskole kan klart anbefales!

Navn: Thomas, Amager (Generhvervede sit kørekort i marts 2013)

Skriver: Hej Jan
Tak for sidst. Det var rart at få kørekortet tilbage. Det var en stor hjælp, at du havde skrevet, hvilke lektioner jeg skulle kigge ekstra på ved mit selvstudium til teoriprøven. Jeg havde også en god oplevelse under de 2 køretimer, vi havde sammen, dagen før køreprøven, hvor du på en venlig og afslappet måde fik pillet dårligdommene ud af mig, f.eks. husk to hænder på rattet, se sig tilbage over skulderen osv. Desuden ramte du lige i skabet med, hvor den praktiske prøve ville foregå, så jeg havde kørt der før prøven. Alt i alt er jeg meget taknemmelig. Selvstudium til teori er min måde at gøre det på, og det praktiske forløb var til UG. Vi mødes forhåbentlig ikke igen i en skolevogn! Ha' det godt.
Hilsen Thomas

Navn: Jacob, Dragør (Fik kørekort i februar 2013)

Skriver: Jeg har været super glad for mit forløb med Jan. Han har været rigtigt behagelig at køre med, da han har stor forståelighed overfor ens køreegenskaber og nervøsitetsniveau. Fx er Jan rigtigt god til at berolige en med små samtaler under kørslen, så man føler sig tryg ved at køre med ham. Derudover har han været super til at informere mig om min ekstra ventetid, da jeg har epilepsi. Jeg har hele tiden følt mig informeret, og Jan har på bedste vis hjulpet mig igennem mit kørekortsforløb – og når ja derudover bestod jeg både teori og praksis i føste forsøg. Jan kan klart anbefales!

Navn: Ida, Amager (December 2012)

Skriver: Jeg fik mit kørekort i december 2012 (både teori og praksis bestået første gang) efter et virkelig godt forløb hos JAPI. Efter fyldestgørende timer på vejene i Jans behagelige og professionelle selskab føler jeg mig fuldt ud rustet til at køre selv. Jeg vil anbefale alle, der vil lære at køre bil og føle sig tryg fra første færd at tage kortet hos JAPI køreskole.

Navn: Preben, Amager (Bestod praktisk prøve 26. november 2012)

Skriver: Jeg er en aldrende mand på 58 år, og vil klart anbefale andre at tage deres kørekort hos Japi trafikskole. Jan er en dygtig kørelære med stor opmærksomhed på køresikkerhed. Udover det er han en hyggelig fyr at sludre med, hvilket altid er rart hvis man er en smule nervøs.
Gennem Jans kyndige vejledning bestod jeg både teori og praktisk prøve i første hug, hvilket siger noget om hans dygtighed. Til jer ældre derude der drømmer om at få et kørekort, - op på hesten (ind i bilen) og prøv, det kan sagtens lade sig gøre.
Tak til Jan for god undervisning.

Navn: Lea, Amager, København S (Fik kørekort november 2012)

Skriver: Hej Jan.
Først og fremmest ønsker jeg at sige et stort tak for et sublimt forløb, du har formået at gøre dit job og endda mere til! Du er god til at formidle din viden om både trafikken og teknikken i at køre bil, på en let og forståelig måde. Første gang jeg skulle på vej, var jeg hamrende nervøs, men du talte mig igennem det, og så var jeg i gang. Det har været et godt forløb, og du har været en god kørelærer, som har formået at lære godt fra dig. Da jeg havde bestået begge prøver i første forsøg, og skulle køre første gang uden en passager med kørekort, følte jeg mig rolig og sikker. Tusind tak for alt, og jeg vil fremover føre en god reklame for JAPI!!
De bedste hilsner, Lea

Navn: Helene, Kastrup (Fik kørekort i marts 2012)

Skriver: Hej Jan
Hvad kan jeg skrive, som ikke allerede er skrevet her? Ikke meget. Jeg kan fuldt ud tilslutte mig alle de rosende ord. Du er en super god lærer. Teoritimerne var underholdende og informative. Med dit store engagement kom der mere med i bagagen end standardteorien. Det var nervepirrende med den første praktiske time, men du var rolig, sjov og hyggelig at snakke med, og pludselig var jeg i gang. Det gik hurtigere end, jeg kunne have forestillet mig, da jeg forsigtigt trillede ud fra parkeringspladsen første gang. Jeg har aldrig følt mig på glatis med dig ved siden af, og dit engagement skinner igennem i alt, hvad du siger og gør. Man får ikke bare at vide, hvordan det skal være men også hvorfor. Du gør tingene indlysende. Min første gang alene i bilen var jeg fuldt ud tryg og rolig og sikker på mig selv. Tak for et supergodt forløb. Du bliver varmt anbefalet herfra.
De bedste hilsner, Helene

Navn: Mette, København S (Fik kørekort i februar 2012)

Skriver: Kære Jan.
Først og fremmest et stort tak for et sublimt forløb, du har virkelig gjort dit job og mere til! Efter at have bestået begge prøver i første forsøg, og skulle køre første gang alene, følte jeg mig sikker og rolig, det eneste der manglede var hyggeligt selskab! Igen kæmpe tak for alt, vil føre god reklame for JAPI! Denne trafikskole kan ikke andet end anbefales, i får meget mere end hvad i betaler for.
KH. Mette

Navn: Ida, Frederiksberg (Fik kørekort i oktober 2011)

Skriver: Kære Jan.
Så fik jeg det kørekort, jeg i flere år har drømt om, men ikke turde gå i gang med - og endda i første forsøg. Jan, som kørelærer er du dygtig, engageret, uhøjtidlig, tålmodig, tillidsvækkende og altid rolig selv i pressede situationer. Du behandler dine elever med respekt, er aldrig selvhævdende eller nedladende. Du er god til at formidle din viden om trafikken og teknikken på en let forståelig måde. Jeg kommer til at savne vores hyggelige og sjove køretimer, men heldigvis lever dine gode råd videre, hver gang jeg kører bil. Jeg kan varmt anbefale JAPI Trafikskole til andre.
De bedste hilsner, Ida

Navn: Kenneth, Kastrup (Fik kørekort i september 2011)

Skriver: Kanon fin køreskole. Passede mig godt med et lille hold, - og faktisk rigtig herlig bil, KIA er slet ikke så kedelig.

Navn: Anne Sofie, Kbh S. - Amager (Fik kørekort i september 2011)

Skriver: Hej Jan!
Jeg vil gerne takke dig for nogle gode og hyggelige køretimer. Jeg har været meget glad for at køre med dig, da du er meget stille, rolig og behagelig at køre med og man kan altid regne med at få nogle dejlige samtaler med på vejen. Jeg anbefaler dig til alle jeg kender og vil også anbefale dig til folk jeg ikke kender, som skulle læse din hjemmeside.
Hilsen Anne SofieBesøg os også på facebook.KONTAKT

For yderligere info kontakt:

Kørelærer
Jan Langkjær Hansen
Tlf: 29 900 400
jan@japi-trafikskole.dk


HOLDSTART

Kørekort til bil
----------------------
Teori på 4 uger i juli:
Mandag 1/7 kl 12:00

----------------------
Næste 8 ugers hold:
Onsdag 14/8 kl 17:00

----------------------

Trailerkort
Teori, én aften. Næste gang:
Torsdag 4/7 kl 16:00